Ge 100kr få 100kr!

Det enda du behöver göra är att bjuda in dina vänner att prova våra produkter, din vän får 100kr i rabatt på sin första beställning och du får 100kr* insatt på ditt konto hos oss att handla för vid ditt nästa köp som tack för var och en av dina vänner som slutfört sin beställning från oss.

Om du väljer att bjuda in dina vänner via mail så lovar vi att vi bara kommer skicka ett (1) enda mail (klicka –> här <– för att se hur mailet ser ut) till de vänner som du bjuder in så du behöver inte oroa dig att vi ska vara otrevliga och spamma dina vänner! Du kan såklart också bjuda in dina vänner genom att dela din unika kod nedan via andra kanaler istället om du hellre föredrar, det enda du då behöver göra är att be dina vänner ange koden nedan i kassan när de beställer så får de 100kr rabatt samtidigt som du får 100kr insatt på ditt konto hos oss.

För att visa din personliga kod eller bjuda in vänner behöver du först logga in. Har du inget konto kan du skapa ett kostnadsfritt nedan.

Logga in

Du måste ha ett konto för att bjuda in en vän.

Logga in eller skapa konto

*100kr/vän som genomför sitt köp, d.v.s. om tre av dina vänner beställer får du 300kr i kontokrediter** att använda vid ditt nästa köp.

** Alla inbjudningar monitoreras och skulle det vara så att vårt system märker att det inte sköts gentlemannamässigt (försöker lura systemet) så kommer framtida inbjudningar spärras och ev intjänad kontokredit raderas.