Villkor avtalskund

På Gentlemen of Sweden har vi som ledstjärna att bemöta våra kunder, leverantörer och samarbetspartners gentlemannamässigt. Det betyder att om du har några som helst frågor, problem eller förslag till förbättringar tveka inte att höra av dig så ser vi till att hitta en gemensam väg framåt. Nedan hittar du all tråkig information som vi är juridiskt bundna till att ha med, vi har delat upp den i en kortfattad del och en med mer detaljerad information för att underlätta för dig.

Kortfattat

Ägare
Hemsidan gentlemenofsweden.se ägs av bolaget Gentlemen of Sweden AB.

Tryckfel
Skulle tryckfelsnisse vara framme på sidan och något inte är helt rätt så gör vi vårt bästa för att rätta felet, skulle vi satt fel pris på en vara så kan vi neka köp och beställningar om det är för uppenbart för lågt samtidigt som vi gör vi självklart en återbetalning om vi märker att det skulle vara för högt.

Pris
Alla priser är ex. moms och om frakt tillkommer ser du det i kassan.

Bekräftelse
Vid en beställning skickar vi ut en bekräftelse via mail, den eller kopia på faktura gäller som kvitto. Har du inte fått något mail inom en timme ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

Godkänd återförsäljare
Vi säljer enbart till företag som ansökt och blivit godkända som återförsäljare av oss.

Återköp och reklamation
Vi godkänner inga återköp vid företagsförsäljning, gäller det en reklamation så hittar du all information du behöver >> här << (öppnas i ny flik)


Detaljerat

Allmänt

Gentlemen of Sweden AB, nedan kallat Gentlemen of Sweden, med organisationsnummer 556911-3219, äger gentlemenofsweden.se. Kontaktuppgifter och övrig relevant bolagsinformation hittar ni här.

Nedanstående köpevillkor gäller när du som företag beställer från Gentlemen of Sweden via https://gentlemenofsweden.se eller din personliga kontakt.

Genom att slutföra en beställning godkänner du de vid tiden för beställningen publicerade villkor som anges nedan och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta.

Så snart din beställning är registrerad skickar vi ut en orderbekräftelse till den e-postadress som angavs vid registreringen.. Är något fel i orderbekräftelsen ber vi dig kontakta vår kundtjänst eller din kontaktperson omgående. Den vanligaste anledningen till att du inte fått en orderbekräftelse är att en felaktig mejladress har angivits eller att orderbekräftelsen har hamnat i skräpposten. Hittar du inte din orderbekräftelse ber vi dig kontakta oss.

Reservationer

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel samt slutförsäljning av produkter. Exempel på tryckfel kan vara produktbeskrivning, produktens tekniska specifikation, innehållsförteckningar, bruksanvisningar, felaktiga priser eller felaktig information angående om en vara finns i lager. Gentlemen of Sweden AB har rätt att justera eventuella felaktigheter och ändra information utan separat meddelande. Gentlemen of Sweden har ingen förpliktelse att leverera varor med felaktig prissättning.

Alla bilder ska främst uppfattas som illustrationer och kan därmed inte garanteras exakt återge varans exakta utseende. Detta inkluderar även nyanser på produkter, den verkliga nyansen kan variera beroende på ljussättning, hudton mm.

Gentlemen of Sweden ansvarar ej för information som kommer från en tredje part.

Priser

Samtliga priser på gentlemenofsweden.se visas exklusive moms i inloggat läge som företagskund. Inga extra kostnader utöver eventuell frakt tillkommer. Efter beställning skickas ett e-mail ut till registrerad adress med detaljerad information om köpet. Din orderbekräftelse/faktura gäller som kvitto. Rabattkoder gäller inte för avtalskunder.

Beställning
Beställningar görs via personlig portal på vår hemsida.

Betalning
Fakturering och betalning sker via vår partner Nets. Betalsätt (faktura, kort, delbetalning, direktbetalning) väljs vid beställning om inget annat avtalats.

Leverans
Leverans sker med vald fraktlösning i samband med beställning.

Frakt och leverans

Gentlemen of Sweden kan för närvarande endast leverera inom Sverige.

Alla leveranser sker via utkörning till vid beställningen angiven adress.

Leveranstiden är inom 2-5 arbetsdagar. Under sommar-, jul-ledigheter samt vid event som Black Friday etc. kan leveranstiden påverkas. Märker vi att en beställning försenas kontaktar vi dig självklart omgående.

Ej mottagna paket

Vi förbehåller oss rätten att ta ut en kostnad på 399kr för ej uthämtade paket för att täcka kostnader för administrationen och kostnader från tredje part som fraktbolag och 3PL.

Återköp och reklamation

Vid företagsbeställningar erbjuder vi inte någon möjlighet till återköp, information om reklamationer hittar du >> här << (öppnas i ny flik)

Cookies

gentlemenofsweden.se använder cookies som är små textfiler som kan användas av webbplatser för att göra en användares upplevelse mer effektiv.

Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehåll på hemsidan och annonser till våra besökare, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Identifierare vidarebefordras även med information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Force majeure

Händelse såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att vi befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

Om du har några som helst frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst eller din kundansvarig.


Senast uppdaterad: 2023-11-19